Нова книга: Дом на срцето – Милена Златеска

Нова книга: Дом на срцето – Милена Златеска

Кон крајот на 2022 година издаваштвото на Заедницата на Македонците во РХ беше збогатено со уште еден нов наслов, „Дом на срцето“ од авторката Милена Златеска. Книгата поезија е печатена со финансиска поддршка на Советот за националните малцинства на РХ.

Повеќе за тоа прочитајте во “Македонски глас” бр. 141.

Comments are closed.