РАБОТИЛНИЦА ПО МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА ВОЗРАСНИ

РАБОТИЛНИЦА ПО МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА ВОЗРАСНИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Во среда, на 31.05.2023 година во 17.30 часот, во организација на МКД „Охридски бисер“, во просториите на Друштвото на адреса: Масарикова 16/1, Загреб, започнува бесплатна работилница по МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК за возрасни. Водителка на работилницата е Роберта Петров. Услов за учество е членство во Друштвото.
Се повикуваат сите заинтересирани да дојдат на првиот час по македонски јазик! Сите сте добредојдени!:)

Comments are closed.