Нова книга: Чувари на душата – Милена Златеска

Нова книга: Чувари на душата – Милена Златеска

Кон крајот на 2019 година издаваштвото на Заедницата на Македонците во РХ беше збогатено со уште еден нов наслов, „Чувари на душата“ од авторката Милена Златеска. Книгата поезија е печатена со финансиска поддршка на Советот за националните малцинства на РХ.

Повеќе за тоа прочитајте во “Македонски глас” бр. 122.

Comments are closed.