Нова книга: Во прегратка на љубовта – Мирјана Мајиќ

Нова книга: Во прегратка на љубовта – Мирјана Мајиќ

Кон крајот на 2019 година издаваштвото на Заедницата на Македонците во РХ беше збогатено со уште еден нов наслов, „Во прегратка на љубовта“ од авторката Мирјана Мајиќ. Книгата поезија е печатена со финансиска поддршка на Советот за националните малцинства на РХ.

Повеќе за тоа прочитајте во “Македонски глас” бр. 122.

Comments are closed.