2024

Честитка

* * * На сите пријатели од католичка вероисповед С Р Е Ќ Е Н   В Е Л И

Збогум драга Коста!

Костадинка Велковска, позната меѓу своите Македонци во Хрватска како Коста, по тешката здравствена состојба, почина на 10 март 2024 година,